Joseph Michael profile picture

Joseph Michael

I haven't entered a headline yet

About Me

I can change shape at will,
I dont see changes as a negative thing,but something Learn with bursting with sence of hummor, lots and lots of energy!! I have courage and a strong willed personality, I can make friends easily,I hate being idle and stucked up!! I always find something to do with.. I easily get bored! i love to love at the same time hate to love!gets??I always think stuf in a very broad way.. I may not be a fighter but one thing can i asure, i always get even! I CAN BE DIRTY,I CAN BE NEAT, I CAN BE POLITICAL BUT SOMETIMES DONT CARE,I CAN BE SOFT BUT I CAN BE HURSH I CAN BE SHY BUT I CAN SHOW IT OFF!!! CAN BE FUNNY BUT CAN BE CORNY, I CAN BE EXPERIMENTAL ,BUT I CAN COPY!!!..AND IM IMPERFECT ..

My Interests

FLIPFLOPS(HAVAIANAS)BOARDSHORTS-SURFING AND STUF-BVLGRI-PIZZA/PASTA-SUN-BEACH-COFFESHOP S-PARTY!PARTY!PARTY!omarion-jojo

Music:

R&Bzzz....ROOTZ!ROCK!&REGGAE(REGGETON).. HiPHoP (SENTI SONGS SUCKZZZ) SERVE ME TECHNOWW! EN I'LL SERVE YOU WHAT YOU R CRAVING 4 -==BABY IT'S YOU BY JOJO==- OYE MI CANTO, LET ME HOLD YOU BY BOWO FT. OMARION...... --BURNING OLL UP WITH MY C.D. WRITERAND MY BARESHARE--!!

Movies:

NOT ANOTHER TEEN MOVIE-HONEY-U GOT SERVED-D FASTS N D FURIUS-2FAST2FURIUS-D SWEETEST THING-C.A.-WHITE CHICK-SCREEM1 2 3-THE BEACH-ALEXANDER-BE COOL- MR.&MRS. SMITH- WAR OF D WORLDS-A CINDERELLA STORY- HAWS OF WAX-MONSTER IN LAW-CURSED-ITALIAN JOB-AMITY VILLE-CHASING LIBERTY(GREAT MOVIE!!!)

Television:

MTV-HBO-STAR MOVIES-ETC-C.S.I-THE O.C.-ONE TREE HILL-A.N.T.M.-P.R.-