XxbAbiGiGoLOxX profile picture

XxbAbiGiGoLOxX

bAbI dELoNELy 143

About Me

!!@XxbAbiGiGoLOxX@!! !!@DeLOnELy 143@!! 4GET THA TIMES U WALK BY 4GET THA TIMES U MADE ME CRY 4GET THA SWEET THINGS U TELL ME 4GET ALL THAT WAS MENT TO BE 4GET THA TIMES U HELD MY HAND 4GET THA TIME U SAID U LOVE ME NOW I CAN NO LONGER PRETEND TO BE UR GYRL ALL I GOTTA REMEMBER NOW UR JUST A FRIEND. !!@DeLOnELy 143@!! VANNA AKA XxbAbigiGoLOxX/DELONELY AGE 16? gUnnA bE 17 BY MARCH LOCC LONGBEACH 562 DUCES BABY STATUS BEIN SINGLE N SOLO COLOR BLACK N ??? SKOOL POLY HIGH SKOOL/PAAL MY AIM SN: XLADEESEXAPPEALX/XxbAbiGiGoLOxX SEX'Z: BABYGYRL ALWAYS BE A LADEE REPPEN: LAL/STBG CHANGIN TO ICY !!@DeLOnELy 143@!! ALL FROM THA ABOVE MY HOMIE'S VANNARA PATSLY JENI PRAK SOKVANNI NITA GIGOLO LEENA CHRISTINA JEAN JAY SCOTT JUICE TIM JOHNNY JOHN VANNARA NANCY NINA !!@DeLOnELy 143@!! WELL U NO U DIDN'T HAVE TO BREAK MY HEART U DIDN'T WANT ME U SHOULD TOLD ME FROM THA START I WAS TREATIN U LIK MY BOO I THOUGH IT WAS TRUE BUT U STILL MY BOO N THATS Y I WROTE THIS SONG FO U N EVEN THO WE WEN THREW SOMETHING WEN WE WERE TOGETHER IT SHOULD MADE IT LAST4EVERA BUT I THINK U GOT A WOMEN N LOST IN LOVE WISH U GOOD LUCK I HOP UR LIVING UP BABY IM STILL GUNNA LOVE U NO MATTER WAT UR DOIN.. !!@XxbAbiGiGoLOxX@!! so much pain so much anger..i love u baby i need u baby love you i love u dun u no that i love u baby i need u baby i love u i love u.....im feelin ur love im feelin ur pain i wouldn't gang i speak in my mine n u tha only reason y boi u no i love boo i said i love u boi i love u...i love u baby i need u baby i love u i love u dun u no that i love u baby i need u baby i love u dun u no that i will baby need u baby love u i love u i love u dun u no that i love u baby i need u baby i love u i love u...i love you...:'( !! I LOVe U bAbY !!

My Interests

LISTEN 2 SONG N SINGING/PLAYING GAMES/ LOVING TO TALK TO MY HOMIES N JUSS CHILLEN GOIN TO THA BEACH AT NIGHT N HAVEN A GOOD TIME....N I LOVE THAT SOMEONE BUT I DUN NO IF THAT SOMEONE LOVE MEH...?

I'd like to meet:

"MIZZ GIGGLES N BABIGIGOLO" REPPEN ICY AKA *INFINITE CRAZIE YOUNGSTA* "VANNARA AKA MIZZ GIGGLES" REPPEN LAL*LOVABLE ASIAN LADIES* YONG n PATSLY

Music:

211+LOVE *SONG PLAYING" SIMPLE PLAN(ADDICTED)..5150(LASTCRY)....MONICA(ANGEL OF MINE)...BLINK182(SMALL THINGS)....INOJ(ALL I WANT)...ETC..!!

Movies:

DUN MATTER

Television:

DUN MATTER

Books:

DUN MATTER

Heroes:

DUN CARE N DUN MATTER